Praktijk voor Fysiotherapie Kruisstraat is een PLUS-praktijk!

Praktijk voor Fysiotherapie Kruisstraat draagt sinds 2014 het HKZ certificaat. Dat betekend dat we  kwaliteitsgericht en transparant zijn in onze werkwijze, de bedrijfsvoering aantoonbaar op orde is en de praktijk in staat is zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. Dit alles heeft ertoe geleid dat we in 2017 hebben besloten om voor het Plus-certificaat te gaan zodat we voldoen aan de allerhoogste eisen die de zorgverzekeraar stelt op het gebied van kwaliteit in een fysiotherapiepraktijk en u verzekerd bent van zeer goede zorg.

Per 1 januari 2018  mogen wij ons een PLUS – praktijk noemen. U kunt bij ons rekenen op o.a. heldere informatievoorziening, ruime openingstijden, korte wachttijden (op werkdagen binnen 24 uur een afspraak), kwaliteit, privacy bewaking en maximale transparantie.

Wij zijn  trots bij de selecte groep PLUS – praktijken in Nederland te horen!

Binnen onze praktijk kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, kinder-manuele therapie en podotherapie, acupunctuur en APS-therapie.

Tevens zijn wij aangesloten bij het Hart Vaat Long netwerk Twente (looptraining bij etalage benen) en het Schouder Netwerk Twente.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken, maar u kunt ook langskomen, bellen, mailen of appen!

Praktijk voor Fysiotherapie Kruisstraat

Kruisstraat 8

7573GJ Oldenzaal

T 0541-514833

E info@fysiotherapiekruisstraat.nl

W www.fysiotherapiekruisstraat.nl

WhatsApp 0640818194