VACATURE FYSIOTHERAPEUT 24-28 uur

Voor onze fysiotherapiepraktijk zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut voor ongeveer 24-28 uur per week die tevens interesse heeft om een maatschapsdeel over te nemen. Je gaat zelfstandig aan het werk in een praktijk waar veel aandacht is voor de individuele patiënt. Je behandelt mensen met verschillende aandoeningen, zowel hands-on als in de oefenzaal. 
Heb jij een specialisatie die we als praktijk nog niet bieden, dan is uitbreiding van uren mogelijk. 

Wij zijn een groep fysiotherapeuten die plezier in het vak hebben en brengen die energie over aan patiënten. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met hetzelfde enthousiasme en die in staat is om naar de mogelijkheden en grenzen van patiënten te kijken en hen zo optimaal mogelijk te begeleiden.
Jij motiveert, stimuleert en levert kwaliteit. Jij zorgt dat de patiënt zich gezien, gehoord en begrepen voelt.
Je beschikt verder over een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk en de uitstraling van de praktijk en goede communicatieve en sociale vaardigheden. 

Wij bieden jou als fysiotherapeut een leuke baan in een gezellige fysiotherapiepraktijk, waarbij jij zelf flexibel jouw uren en dagen in kunt plannen met goede verdiensten.
Wanneer jij je kunt vinden in bovenstaande omschrijving of extra informatie wilt ontvangen dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen via het volgende emailadres: info@fysiotherapiekruisstraat.nl of bel: 0541-514833.

Wij komen graag met jou in contact!